ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΟΛΕΞΙΟΝ

 

Μπορούμε να σχεδιάσουμε τη δική σας κολεξιόν

H συλλογή της ΚΟΛΟΡΑ αριθμεί χιλιάδες ψηφιακά και κυλινδρικά σχέδια που καλύπτουν τις σχεδιαστικές ανάγκες των πελατών μας σε πρωτοτυπία, εμπορικότητα, ταχύτητα και ευελιξία.

Aναζητούμε την έμπνευση της δημιουργικής μας προσπάθειας στην συνεχή παρακολούθηση των εβδομάδων μόδας, των διεθνών εκθέσεων υφασμάτων Premiere Vision Paris και Munich Fabric Start, όπως και των εικαστικών τάσεων σε παγκόσμια κλίμακα.

Σε μια εποχή που τα fashion trends εναλλάσσονται με γρήγορους ρυθμούς και τα όρια των σαιζόν συγκλίνουν, έχουμε συνεχή ενημέρωση από το WGSN, ενός από τα μεγαλύτερα διεθνή trending services.

Το WGSN μας προσφέρει αναλυτικές κατευθύνσεις, κοντινές μέσα στη σαιζόν, αλλά και μακροπρόθεσμες σε χρονικό ορίζοντα 2 χρόνων. Την πολύτιμη αυτή γνώση την αξιοποιούμε στην ανάπτυξη των συλλογών μας που στοχεύουν τόσο στον ευρωπαϊκό βορρά, όσο και στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες.

Οι συλλογές της ΚΟΛΟΡΑ τροφοδοτούνται με καινούρια σχέδια κάθε εβδομάδα. Οι συλλογές μας περιλαμβάνουν δημιουργίες κάποιων από τους πιο καταξιωμένους διεθνώς σχεδιαστές υφασμάτων, όπως και πρωτότυπα σχέδια του δημιουργικού μας τμήματος.

Η δημιουργική μας ομάδα αποτελείται από γραφίστες, σχεδιαστές μόδας και εικαστικούς καλλιτέχνες, πάντα πρόθυμους να αναπτύξουν σχέδια κατά παραγγελία, με σεβασμό στο χρόνο παράδοσης και στην ποιότητα, αξίες με τις οποίες τιμούμε κάθε πελάτη μας.

Οι έμπειροι σχεδιαστές μας προσαρμόζουν τα σχέδια, είτε επαναλαμβανόμενα, είτε ραπόρτο, στην σύνθεση, στους χρωματικούς συνδυασμούς και στην κλίμακα μεγέθους της επιλογής σας.

Επιδίωξή μας είναι να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες σας και να εισφέρουμε την δική μας έμπνευση στη δική σας δημιουργική προσπάθεια.

Δείτε αμέσως παρακάτω μερικά ενδεικτικά σχέδια της νέας μας κολεξιόν

  • 0.jpg
  • 2.jpg
  • 3.jpg
  • 4.jpg
  • 5.jpg
  • 6.jpg
  • 7.jpg