ΣΥΝΑΝΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ

 

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε σε κάθε σας βήμα...

Η ΚΟΛΟΡΑ έχει εμπειρία 90 ετών στην βαφή και το τύπωμα. Η εξειδίκευση της εταιρίας είναι ένας συνδυασμός σύγχρονων πρακτικών με παραδοσιακές μεθόδους και δοκιμασμένες τεχνικές οι οποίες έχουν εξελιχθεί με τα χρόνια υιοθετώντας τα σημερινά τεχνολογικά πρότυπα.

Όλοι, εργαζόμενοι και στελέχη, επιμορφώνονται συνεχώς σε τρόπο ώστε να είναι πάντοτε έμπειροι σε κάθε νέα τάση σε βαφή και φινίρισμα.

Ανεξάρτητα από το μέγεθος του πελάτη και την ποσότητα της παραγωγής, διαπιστώνουμε τις επιθυμίες και τις ανάγκες του κάθε πελάτη κι εργαζόμαστε σκληρά για να ικανοποιήσουμε —ακόμα και να ξεπεράσουμε— τις προσδοκίες του.

Οι ομάδες των ειδικών μας μπορούν να χειρισθούν όλα τα στάδια από την παραγγελιοληψία, την παραγωγή μέχρι και την παράδοση του τελικού προϊόντος. Είμαστε ο έμπιστος συνεργάτης που θα διεκπεραιώσει τον δειγματισμό για τη δημιουργία της collection σας σύμφωνα με τα κριτήριά σας ή τα απαιτητικά πρότυπα των πελατών σας.

 

Η ΚΟΛΟΡΑ είναι ένας διεθνής προμηθευτής.

Οι πελάτες μας δραστηριοποιούνται στις πιο απαιτητικές διεθνείς αγορές. Εμείς παρακολουθούμε συστηματικά τις απαιτήσεις των πελατών και ανταποκρινόμαστε ταχύτατα, ώστε να ικανοποιούμε όλα τα ποιοτικά κριτήρια και -πάνω από όλα- να παραδίδουμε τις παραγγελίες στην ώρα τους.